Frank the german
Posts: 29
Joined: Wed Feb 03, 2021 9:17 am

Installing Zoom via pikiss

Mon Sep 27, 2021 5:16 pm

I'm perhaps not having the best day but when i tried to install pikiss (Zoom), the terminal show initially that Box86 was installed. But when i tried to run Zoom afterwards, it showed Box86 as missing (with a Cmake error 1). What am i missing? Any help would be much appreciated.

PS: To perhaps put a little more detail to this. The Zoom tab appears but when clicked doesn't do anything. When i try and run Zoom via a browser i get to the "Open xdg" and then it stops. And to make things even more tricky i don't use the Raspi OS, i use Ubuntu...

Cloudcentric
Posts: 1277
Joined: Fri Sep 14, 2012 9:13 am

Re: Installing Zoom via pikiss

Tue Sep 28, 2021 8:39 am

Frank the german wrote:
Mon Sep 27, 2021 5:16 pm
I'm perhaps not having the best day but when i tried to install pikiss (Zoom), the terminal show initially that Box86 was installed. But when i tried to run Zoom afterwards, it showed Box86 as missing (with a Cmake error 1). What am i missing? Any help would be much appreciated.

PS: To perhaps put a little more detail to this. The Zoom tab appears but when clicked doesn't do anything. When i try and run Zoom via a browser i get to the "Open xdg" and then it stops. And to make things even more tricky i don't use the Raspi OS, i use Ubuntu...

viewtopic.php?f=131&t=315371#p1918436
.
.

Frank the german
Posts: 29
Joined: Wed Feb 03, 2021 9:17 am

Re: Installing Zoom via pikiss

Wed Sep 29, 2021 10:48 am

Cloudcentric wrote:
Tue Sep 28, 2021 8:39 am
Frank the german wrote:
Mon Sep 27, 2021 5:16 pm
I'm perhaps not having the best day but when i tried to install pikiss (Zoom), the terminal show initially that Box86 was installed. But when i tried to run Zoom afterwards, it showed Box86 as missing (with a Cmake error 1). What am i missing? Any help would be much appreciated.

PS: To perhaps put a little more detail to this. The Zoom tab appears but when clicked doesn't do anything. When i try and run Zoom via a browser i get to the "Open xdg" and then it stops. And to make things even more tricky i don't use the Raspi OS, i use Ubuntu...

viewtopic.php?f=131&t=315371#p1918436
Thank you

Return to “Raspberry Pi 400”