Tsid8888
Posts: 1
Joined: Thu Jun 08, 2023 11:12 am

Is it possible to install Kali on a 3A+?

Thu Jun 08, 2023 11:19 am

As the subject says I have an old 3A+ that I will be replacing with a nice 4B 8GB model in a few weeks.
I wanted to try some projects untill that time and one of them was to try some pen testing on my home network.
I saw that Kali on ARM and specifically the normal B type boards needs at least 1GB of RAM and I wanted to see if I try to install the Zero W 2 Kali version which only needs 512MB of RAM on the 3A+ if it works or if I'll just be wasting my time.

User avatar
B.Goode
Posts: 16240
Joined: Mon Sep 01, 2014 4:03 pm
Location: UK

Re: Is it possible to install Kali on a 3A+?

Thu Jun 08, 2023 12:03 pm

Tsid8888 wrote:
Thu Jun 08, 2023 11:19 am
As the subject says I have an old 3A+ that I will be replacing with a nice 4B 8GB model in a few weeks.
I wanted to try some projects untill that time and one of them was to try some pen testing on my home network.
I saw that Kali on ARM and specifically the normal B type boards needs at least 1GB of RAM and I wanted to see if I try to install the Zero W 2 Kali version which only needs 512MB of RAM on the 3A+ if it works or if I'll just be wasting my time.



The community forums supporting that 3rd-party Operating System would be a good place to ask. https://forums.kali.org/
Beware of the Leopard

User avatar
mahjongg
Forum Moderator
Forum Moderator
Posts: 15151
Joined: Sun Mar 11, 2012 12:19 am
Location: South Holland, The Netherlands

Re: Is it possible to install Kali on a 3A+?

Tue Sep 05, 2023 1:27 pm

Kali Linux is NOT supported here! Locking.

Return to “Other”